XARXES SOCIALS


La implantació de les eines de mitjans socials a l'empresa demana una nova forma de comunicar-se i d'acostar-se al consumidor.
A Ark Gallery Studio, podem ajudar-te i oferir-te un anàlisi de necessitats i actius de la teva companyia i incloure'ls en un pla estratègic de xarxes socials, podem executar el pla, gestionar-lo i mantenir-lo actiu, podem formar el teu equip, organitzar el teu propi departament, a contractar perfils adequats, polítiques, formació, panells informatius i qualsevol necessitat que freni la teva adopció de les noves tecnologies en comunicació.

GESTIÓ: Diagnòstic digital


Ark Gallery Studio és una agència adscrita als programes d'ACC10 (Cidem i Copca) per a auditar a empreses en màrqueting digital com a suport a la seva estratègia i per a la internacionalització de les marques.

T'ajudem a respondre les següents preguntes:

- Escoltes el que diuen els teus clients... i aprens?
- Ets mereixedor de que els teus consumidors parlin amb tu a la xarxa?
- Potències l'entusiasme dels teus clients i afavorir el boca - orella?
- Generes interacció entre els teus clients mitjançant el teu comunitat?
- Integres als teus clients en els processos de la teva empresa?

Desenvolupem i t’ajudem mitjançant una metodologia molt clara:

- Diagnòstic digital
- Proposta d'eines
- Desenvolupament d'eines
- Moderació i dinamització
- Potenciació d'eines
- Estratègies de contenció
- Generació d'oportunitats de venda directa

ARK GALLERY STUDIO ESTARÀ AL TEU COSTAT PER ACOMPANYAR-TE EN AQUEST TRAJECTE.

BRANDING: Identitat Digital


El teu perfil a la xarxa és tan important com la teva personalitat (o la de la teva marca) en la vida real.

A la xarxa tots som públics, l'empresa i els seus productes també, per aquest motiu hem d'assegurar que el que estem transmetent és coherent i està alineat amb la nostra estratègia corporativa i amb el que volem obtenir del mercat.

Tampoc hem d'oblidar de tots els aspectes formals (Privacitat, gestió de les BBDD, etc.) que estan implícits en la gestió dels perfils digitals públics.

Ark Gallery Studio podem ajudar-te a crear els teus perfils i alinear-los amb la teva estratègia, i ajudar a validar la seva acceptació pels teus clients. Hi ha regles dins de cada comunitat que no estan escrites però hem de definir adequadament el seu missatge i adaptar-lo a les diferents tribus target.

STORYTELLING

Des de l'inici de les societats explicar històries ha estat la forma més efectiva de transmetre el coneixement i la tradició, però sobretot, de generar comunitat. La democratització dels mitjans i l'accés a les noves tecnologies han permès que les formes en que les històries són explicades per la gent comuna evolucionin.

Explicar, construir, crear, compartir una història, potser la teva història ... Explicar el que et ve de gust, aprenent a utilitzar les noves tecnologies és una pràctica que genera cohesió social i foment de la consciència mútua en les diferents comunitats.

MÀRQUETING: Estratègia en xarxes socials


No t'oblidis d'establir el camp de joc!

Cada dia apareixen milers de noves comunitats verticals (especialitzades) a la xarxa.
Igual que moltes empreses que volen estar presents a la xarxa, ningú pot estar a tot arreu alhora.

A Ark Gallery Studio, anem a ensenyar com seleccionar els mitjans adequats a la teva marca, sinó que posarem a la teva disposició eines de monitorització de xarxes socials perquè puguis connectar, parlar i escoltar al teu client.

Col·laborem amb tu perquè la teva presència digital seguèixi els objectius estratègics marcats prèviament.

Ens involucrem en l'anàlisi del teu pla de negoci i l'adaptem a l'entorn digital, tenint en compte factors rellevants com:

- Accions que realitza la teva competència
- Les eines que tens, són les que necessites?
- Com desenvoluparem el pla tàctic?
- És el teu pla de màrqueting traslladable?
- Tens un pla de contingències?
- Has previst eines de mesura?

La teva presència a Internet ha de generar molts beneficis, però en ser el medi més traçable i amb possibilitats de segmentació, s'ha de convertir sempre en oportunitats de venda.

NOU MÀRQUETING

La innovació a Ark Gallery Studio consisteix en el disseny, invenció, desenvolupament i implementació de solucions de comunicació que creïn un nou valor i un retorn econòmic sostenible per a les empreses amb les quals col·laborem.

Estem condemnats a ser digitals: liderem aquesta oportunitat.

- Perquè ens permet generar experiència i contextualitat
- Perquè ara la comunicació és multidireccional
- Perquè des d'ara cal gestionar el permís del consumidor

...i perquè la immediatesa que ens brinden els nous suports és un avantatge competitiu en el procés
de venda.

ARK GALLERY STUDIO ESTARÀ AL TEU COSTAT PER ACOMPANYAR-TE EN AQUEST TRAJECTE.

Comunicació
La creativitat i l'expressió gràfica són claus per a definir una imatge adequada, creïble i coherent amb l'oferta de cada empresa. El disseny tant de les marques com dels productes (de consum, industrial i de serveis), atorguen a l'empresa la capacitat de generar valor pels seus clients i per ella mateixa.

Disseny gràfic i desenvolupament de la imatge de productes i serveis del Circuit de Catalunya.

Internet
La gestió i el desenvolupament adequat de les eines de comunicació a Internet, l'optimització i el posicionament digital són claus en l'èxit de qualsevol proposta comercial en l'entorn actual; per rendibilitat, per la globalització dels mercats i per la competitivitat. Així doncs, l'empresa serà digital o no serà.


Pàgina web Balonmano Granollers.

Esdeveniments
La base de la comunicació rau en com l’empresa es mostra al consumidor. La majoria de sectors opten en el transcurs de l’any en celebrar esdeveniments comercials com fires, congressos o show roads que faciliten punts de contacte amb el consumidor.
A Ark Gallery Studio desenvolupem i assessorem en la millor i més efectiva forma de comunicació.

Iberhospitex