Internacionalització

Ajudem a les empreses a definir, desenvolupar i implantar una estratègia de marca i comunicació mitjançant d'un exhaustiu anàlisi de l'empresa, els seus productes o serveis i tot allò que l'envolta. Donem forma a l'estrategia establerta i la materialitzem en les accions off-line i on-line més adients en cada moment.

Ark Gallery Studio també acompanya a l'empresa en tot el procés d'internacionalització; tant en la fase prospectiva i la definició d'estratègies de comunicació, com en la definició de necessitats i captació mitjançant el desenvolupament i la integració de totes les eines necessàries.

SUPORT A LES MARQUES CATALANES
Descarrega't aquí les bases del programa de ACC10

2BDIGITAL: INTERNET COM A EINA DE MÀRQUETING INTERNACIONAL
Descarrega't aquí les bases del programa de ACC10

Comunicació
La creativitat i l'expressió gràfica són claus per a definir una imatge adequada, creïble i coherent amb l'oferta de cada empresa. El disseny tant de les marques com dels productes (de consum, industrial i de serveis), atorguen a l'empresa la capacitat de generar valor pels seus clients i per ella mateixa.

Disseny gràfic i desenvolupament de la imatge de productes i serveis del Circuit de Catalunya.

Internet
La gestió i el desenvolupament adequat de les eines de comunicació a Internet, l'optimització i el posicionament digital són claus en l'èxit de qualsevol proposta comercial en l'entorn actual; per rendibilitat, per la globalització dels mercats i per la competitivitat. Així doncs, l'empresa serà digital o no serà.


Pàgina web Balonmano Granollers.

Esdeveniments
La base de la comunicació rau en com l’empresa es mostra al consumidor. La majoria de sectors opten en el transcurs de l’any en celebrar esdeveniments comercials com fires, congressos o show roads que faciliten punts de contacte amb el consumidor.
A Ark Gallery Studio desenvolupem i assessorem en la millor i més efectiva forma de comunicació.

Iberhospitex