Què fem?

Ark Gallery Studio som una agencia de comunicació especialitzada en marketing, estratégia, Internet, i disseny gràfic situada a Granollers, Barcelona.
La nostra estructura ens permet tocar tots els hámbits de la comunicació, des del disseny del logotip, disseny de la imatge corporativa, disseny de catàlegs, passant pel disseny i programació de pàgines web així com el treball intens en Social Media per tenir una presència adecuada i aprofitar el potencial de les xarxes socials.

La nostra ubicació estratègica a Granollers ens permet tenir una procedència diversa dels nostres clients, com: Barcelona, Sabadell, Terrassa, Vic, La Garriga, Les Franquesses, Mataró, Cardedeu, La Llagosta, Mollet, Parets, Caldes, Lliçà, Llinars, Montmeló, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Sant Celoni, Palautordera, Santa Eulàlia de Ronçana, Vallromanes, Castellcir, etc.

En l'àmbit de la comunicació, i específicament en el de la comunicació empresarial, hi ha una part visual que atrau la nostra percepció i copsa les nostres emocions. És la part que explica coses, que ens ajuda a viure millor, que canvia els nostres hàbits, que aporta els resultats i que pot impactar-nos o deixar-nos indiferents. De tota manera, aquesta part visual ve a ser com una punta d'iceberg: és a sota on hi ha el gruix, el contingut, tot allò que constitueix la realitat de l'empresa.

I és en aquesta altra part on es fan paleses l'estratègia, la tàctica, la gestió, l'anàlisi i la presa de decisions. És aquí on esdevé primordial el treball d'investigació i la implicació dels creatius i dels executius, perquè és on es desenvolupa el talent. És, en definitiva, on es plantegen i es resolen els significats de qualsevol acció comunicativa i els esforços per assolir l'èxit.


> Disseny gràfic
> Disseny de logotips
> Desenvolupament d'imatge corporativa
> Disseny de catàlegs
> Disseny i programació web
> Social Media
   > Estratègies en xarxes socials
   > Facebook, Twitter, Youtube, etc.
> Etc.

De l'estratègia a la implantació online i offline

Participem en tota la cadena de valor des del desenvolupament de productes
i serveis fins al consumidor.

Comunicació
La creativitat i l'expressió gràfica són claus per a definir una imatge adequada, creïble i coherent amb l'oferta de cada empresa. El disseny tant de les marques com dels productes (de consum, industrial i de serveis), atorguen a l'empresa la capacitat de generar valor pels seus clients i per ella mateixa.

Disseny gràfic i desenvolupament de la imatge de productes i serveis del Circuit de Catalunya.

Internet
La gestió i el desenvolupament adequat de les eines de comunicació a Internet, l'optimització i el posicionament digital són claus en l'èxit de qualsevol proposta comercial en l'entorn actual; per rendibilitat, per la globalització dels mercats i per la competitivitat. Així doncs, l'empresa serà digital o no serà.


Pàgina web Balonmano Granollers.

Esdeveniments
La base de la comunicació rau en com l’empresa es mostra al consumidor. La majoria de sectors opten en el transcurs de l’any en celebrar esdeveniments comercials com fires, congressos o show roads que faciliten punts de contacte amb el consumidor.
A Ark Gallery Studio desenvolupem i assessorem en la millor i més efectiva forma de comunicació.

Iberhospitex