IHT

Fa més de 10 anys que Iberhospitex compta amb Ark Gallery en les àrees de desenvolupament de la comunicació gràfica, de productes i serveis. Treballar estretament amb el client significa respirar al seu ritme, assistir en primera persona als seus canvis i viure les seves necessitats de forma simultània.

Amb els anys, ens hem transformat amb ells, hem estat la seva agencia de confiança i hem sabut donar sortida a totes les seves necessitats. La llista de projectes realitzats és interminable (catàlegs, logos, estands, web, DVD i multimèdia, presentacions, etc.), però destaquem el repte més gran que hem afrontat: el nou programa d'identitat i imatge corporativa 2010.

Conjuntament amb la presidència, i de la mà de la direcció general de màrqueting corporatiu, hem estat els responsables de la transformació de la imatge gràfica i de la identitat de la companyia. Hem estat capaços d'implantar el manual de procediment a tota l'empresa en horitzontal i en vertical. Ha estat clau en el procés la implicació de la direcció amb el treball d'agència.